Tuesday, July 12, 2011

Dinner @ The MIX

Last Friday I had diner at the mix with all rakan sepejabat. pada mulanya rasa macam berat hati nak pergi. Yelah, malam tukan dah start roadblok sebab ada perhimpunan BERSIH...

Tapi atas rasa tanggungjawab (kononnye le kan) , merelakan diri ini join dinner bersama bos-bos dan teman2 lain. Actually makanannya mmg tip top la. Kuantitinya juga amat banyak. Malangnya mmg tak sempat nak snap gambar makanan... hehehe

Satu pengalaman yang menarik walaupun ada beberapa perkara yang mengganggu pemikiran aku terhadap tempat ini... Sedikit sebanyak ini je la gambar yang sempat aku snap...

Welcome to THE MIX

My Fav angle of pic

Flower of the day ^_^

inside view

The table

Lovely

Deco inside

The Mix

Nice deco

The view outside

Kawan2 ketawa di Opis

Farah with the lovely smile

Vin with the macho pose

Me & Myself

Gile2 pose...


Lily Pang with the sexy pose.. Opps!!!

The three of us who love to laugh

P/S : Thanks for the invitation... Wish to go for another dinner, another place better... ^__^!!!

No comments:

Post a Comment