Saturday, September 10, 2011

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Alhamdulillah... Selamat mengejakan puasa di bulan ramadhan. Dan sekali lagi alhamdulillah, aku berpuasa penuh... Rezeki kurnian Allah, aku mengandung sekali lagi dan kini kandungan baru berusia 8 minggu. Masih jauh lagi perjalanannya. 


Punya la sibuk dengan persiapan raya, sambutan raya sampai tak sempat nak update blog ni kan... Tapi macam mana pun rasanya masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin pada semua sanak saudara dan juga kenalan jika ada tersalah kata, tersilap bahasa, tak elok laku, harap di maafkan lah ye dan mintak halal makan minum.

Tahun ni beraya di sebelah kampung En Suami memang best jugak la kan walaupun aku berada dalam keadaan yang tak berapa nak sihat, maybe sebab masa awal2 ngandung ni mcm2 ragam la kan... Hehehe yeke... ngade je lebih tu...

So belum ada mood nak coret panjang2... Just nak sharekan picture2 raya... Layanzz...

Buah Hati Kesayangan Ibu

Sempat lagi main basikal di pagi raya

Mainan penuh tangan tu

Senyuman menawan anak ibu

My 2 Heroes

Azam N' cousin (Abg duan)

Qausar (cousin) nak ikut jugak pergi beraya

Azam N' Ibu

Lepas mengamuk ~dah penat la tu

Lepas kena marah sebab mengamuk

Ramainya tetamu pagi raya 

P/S : Selamat Hari Raya Aidil Fitri... Maaf Zahir & Batin ^__^

2 comments:

  1. selamat hari raya ayang...maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya lin...maaf zahir batin juga...

    ReplyDelete