Friday, October 21, 2011

Supplement

Dalam dua minggu ni memang agak penat sikit berulang-alik ke hospital dan klinik. Baru2 ni perut terasa sedikit sakit dan pergi semula ke klinik. Lepas scan, alhamdulillah darah semua dah takde cuma masih bengkak skit. So doc advise untuk continue rest dulu & makan ubat-ubat yang diberi. Bil memang agak expensive la tapi nak buat macam mana kan, kena makan jugak ubat-ubat tu. Hmmm...

Doc juga advise untuk amik supliment. So harap2nya supliment ni akan membantu menguatkan diri. So terus ke Farmasi dan dapatkan supliment KORDEL. Mula2 nak beli 21'st century tapi sebabkan tgk KORDEL lebih lengkap dengan Folic Asid, Calcium, DHA, Iron dan Magnesium. Beli botol besar (120 capsule) dapat botol kecil (30 capsule) for FREE.


P/S : Hopefully lepas ni cepat sembuh dan bersemangat nak teruskan aktiviti harian macam biasa. Dan yang penting, taknak STRESS lagi!!!

No comments:

Post a Comment