Thursday, November 10, 2011

Pengorbanan Aidil Adha

Arghh... Bulan 11 ni memang superb busy la. Macam2 benda nak kena catch-up. Even banyak public holiday, tapi rasa macam masa tu terlalu cepat berlalu.

Raya korban kali ini memang banyak membawa pengertian pada kami sekeluarga. Terutamanya pada aku sendiri. Mana taknya, umur dah nak masuk 30an tak pernah tgk orang sembelih lembu secara live kan.. Hehehe Ha! Kali ni tgk, 4 ekor sekali gus...

Azam yang memang lebih2 excited bila atok bawak dia naik motor pergi surau untuk tgk lembu2 dikorbankan. Memang satu pengalaman yang menarik dan penuh pengertian.

P/S : Semoga setiap pengorbanan itu diberkati dan dirahmati ^__^

No comments:

Post a Comment