Thursday, December 8, 2011

Sekejap Aje...

Sekejap aje dah nak habis tahun 2011. Rasanya masa berlalu dengan amat pantas. Semua perkara terasa baru je di lakukan tapi tup tup dah akhir tahun. So bila dah dekat2 akhir tahun ni macam2 la program, macam la planning kan.

Biasala bagi yang bekerja sibuk nak habiskan cuti. Bagi kanak2 pulak, sibuk la ajak parents pergi holiday. Aku pun macam biasa la, tiap-tiap hujung tahun, aku semak balik master chek list aku untuk azam tahun 2011. Ha... Alhamdulillah, tahun ni 80% sudah pun terlaksana. Jadi baki lagi 20% tu kena la bring forward to next year. Add up dengan azam tahun baru akan datang, makin berjela-jela la kan.



sumber dr mr google
And biasa la bila hujung tahun macam-macam SALE kan. Yang paling hebat diperkatakan YES! (Year End Sales) Last week Carefour ada buat sales sempena ulang tahun yang ke 17, tgk dalam news paper sales SHARP 40"LCD FULL HD dengan harga RM1299. Mak!!! Murahnya. Bergegas la ke Alamanda Putrajaya, sampai2 tak boleh masuk parking pun! PENUH! Terus pergi Carefour Sri Petaling. HABIS!!! Hmm.. redha je la kan... Hehehehe Ni pun banyak jugak la terlajaknya dalam belanjawan tahun 2011 kan. So hopefully tahun depan dapat merancang dengan lebih berhemah lagi. CEWAH!!!

P/S : Planning something bigger for next year ^__^

2 comments:

  1. kalau dapat sharp HD tu, tv skarang hntr balik kampung ke

    ReplyDelete
  2. hohoho... insyaAllah, ada rezeki nnt sampai ke Ipoh le TV tu.. tapi mana lak nak hantar yang dah pakai tu.. mesti la TV baru... hehe

    ReplyDelete