Saturday, January 28, 2012

CNY Holiday

Cuti CNY kali ni agak lama la kan... 4 hari (lama tu)! So we decided balik Ipoh. Yeay... Alhamdulillah perjalanan pulang ke kampung pada hari jumaat tu takde la sesak sgt even ada suara2 latar yang bagitau aku jalan jem giler!!! (kata mereka la kan), tapi aku teruskan jugak dengan niat nak balik awal sikit ke kampung. Bertolak lebih kurang dekat2 jam 7, sampai around 10 malam. Kereta memang banyak tapi alhamdulillah takde jem.

Lama pulak rasanya tak balik ipoh. Tapi aku memang begitu, memang suka balik kampung. Cuma kebelakangan ni agak sibuk skit n Mr. H pun kadang2 ada kelas or assignment di hari minggu. Tapi kali ni balik mmg best sebab Along n Angah (abang2ku) semua balik. So Azam dengan sepupunya pun apa lagi. Memang seronok habis la... 

Two heroes in our Big Family

Bila semuanya berkumpul, memang meriah!

The only princess...      Honey Bunny Melony...

Taking the boys out for SHOPPING

They just love to spend time together

Please... on e more round... please...

Main laptop APPLE Pak Ngah (tgk postman pat)
Dah penat sangat baru la tido 2 hero ni

Dah bangun tido terus mandi kolam (aktiviti wajib bila balik kampung)
So memang rasa sangat seronok cuti kali ni and hopefully we all boleh selalu-selalu buat gathering. Just love to see the boys happy and they all really attached to my Abah n Mama... 

P/S : The most important thing in life is your family. There are days you love them, or sometimes having some disaggrement. But, in the end, they're the people you always come home to and always be by your side when you need them the most ^__^

No comments:

Post a Comment