Wednesday, May 2, 2012

Little Prince : I am 3 Years Old Today!



Alhamdulillah, hari ni genap Azam berumur 3 Tahun. Sekejap je dah besar dah anak ibu. Memang tak menang tangan melayan keletahnya. So, since semalam cuti, we decided la nak bawak dia jalan2 n buy present. Mula2 tu ingat nak buat sedikit makan2 dirumah menjemput kawan2 rapat dan kaum keluarga tapi sebabkan condition ibu yang belum berapa stabil nak arrange any event, ayah advise not to do. Just the 3 of us celebrate it together at home and prepare a simple celebration at his taska.

Some of the picture taken...

Sebelum bergerak ke Empire Subang


Senyum skit, tapi mata macam mengantuk
 
With daddy of to find him a birthday present

Sampai sudah di TR'U

Belek2 dulu sebelum beli

Hmmm.. banyak betul pilihan

Sampai tak tahu nak pilih yang mana

I just LOVE LEGO!!!

Naik kereta dgn Mr. Worm, tapi takut2 je tgk Mr Worm tu

Simple Kek for the 3 of us

Waiting nak makan kek

Goodies untuk dibawa ke taska

Birthday boy tolong packing goodies

Cake from Baker's Cottage

Happy Birthday Azam... 3 Tahun

P/S : Happy Birthday Sayang... Semoga dirimu sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah s.w.t ^__^

2 comments:

  1. happy b'day azam...boleh laa ada adik. 3 thn dh pandai jaga adik lah mama...hihihiii

    ReplyDelete
  2. Thanks... InsyaAllah, kalo tiada aral tahun ni beradik la dia tu.. hehehe

    ReplyDelete