Tuesday, July 31, 2012

Kartun Comel Bulan Ramadhan Part 2

Dah masuk fasa kedua ni macam mana rasanya? Ha mesti macam2 pengalaman dan macam2 cerita yang nak dikongsi bersama. Little prince kesayangan aku pun diajar tentang puasa. Tapi usia kecilnya masih belum membenarkan dia untuk berpuasa. Bila ditanya:


Ibu :     "Azam nak puasa tak?" 
Azam : "Nak..."
Ibu :     "Ok, Azam puasa jangan makan atau minum tau"
Azam : "Ok" (sungguh2 dia jawab ok)


Tapi tak sampai 5 minit dia cakap


Azam : "Ibu azam nak mee goreng" (sambil kedip2 mata comelnya itu)


Hehehe ibu senyum je la... 


So ini kesinambungan 


Kartun Comel Bulan Ramadhan Part 1

Jom sama-sama kita sharing


11'th of Ramadhan ~ 20'th of Ramadhan


Ramadhan Kareem

Ramadhan 12

Ramadhan 13

Ramadhan 14

Ramadhan 15

Ramadhan 16

Ramadhan 17

Ramadhan 18

Ramadhan 19

Ramadhan 20

Credits to Illy brotherhoodarts

P/S : Selamat Menjalani Ibadah Puasa Semua... Semoga Ramadhan ini memberi kita lebih keberkatan ^__^

1 comment:

  1. assalamu'alaykum wr wb
    izin download gbrny ya.. lucu.
    jzk

    ReplyDelete