Sunday, July 8, 2012

Vroomm Vroomm

Sesekali balik kampung mmg menyeronokkan. Namun walaupun begitu, ada juga dugaan dan cabarannya. Contohnya seperti last Friday jem teruk ondway balik Ipoh. Adalah dkt 20km jln jem sebab ada kemalangan di Lebuhraya Utara Selatan KM 420.1 (500 meter sebelum susur keluar Bukit Tagar). Fuh... Almost 2 jam disitu saja. Di katakan sebuah lori tanker membawa bahan kimia melintang di kedua2 arah dan beberapa kereta bomba mengawal keadaan. Anggota bomba juga siap memakai pakaian yang kalis bahan kimia (dah mcm org nak ke angkasa)... Hari ni ondway balik dapat lihat kesan bahan kimia yang menghakis jalan raya... 
 
Tapi walaupun penat bila sampai jumpa dgn my beloved parents and azam pun seronok sangat sebab atok n opah belikan motor. Main sampai kul 3.30 pagi...
 
Seronoknya tak terhingga dapat hadiah motor dari atok n opah
Vromm Vromm...

BEST!!! Satu lagi motor untuk abg muaz
P/S : Memang BEST balik kampung... Walau sekejap tapi seronok... Dan yang paling BEST boleh keluar shopping berdua je dgn Mr.H, sebab little prince dah tak kisah nak ikut... Asyik nak ikut atok n opahnye aje... (pagi2 atok dah bawak gi padang polo) ^__^

No comments:

Post a Comment