Sunday, October 21, 2012

Mr H Convocation Day

Satu hari semalam di UKM mmg sangat2 penat. Alhamdulillah cuaca terang (tak hujan la). Tapi kepanasannya juga amat melampau. Nasib baik ada disediakan dewan kecil utk aku n little prince tgk Mr H  kat screen besar (parents in-law aku masuk dalam dewan besar). Majlis berlangsung agak lancar walaupun lama jugak menunggu....

ibu n' azam sebelum bertolak

little prince yang excited 

aksi apa la anak ibu ni?

Little prince sorang ni memang sangat2 attach dengan ayahnya. So mmg teruja la dia nak tgk gambar Mr H dekat screen besar, tapi majlis bermula lambat dan mungkin sebab kepenatan sampai tertidur dia... (kesian la pulak). Bila gambar ayah dah keluar dekat screen tu tak sampai hati pulak nak kejut. So sekitar 4.30 tu kejut dia bangun sebab nak tunggu Mr H dekat pintu keluar, mula la dia meragam sebab tak dapat tgk gambar Mr H dekat screen. Pujuk2 dia beli bunga utk Mr H baru OK sikit...


semangat tunggu gambar ayah keluar dekat screen besar

sampai dah tertido anak ibu tunggu gambar ayahnya

capture at the screen

Bunga untuk ayah



Baru mood nak OK sebab tak dapat tgk ayah dekat screen

Senyum...

Mr H dengan mak n ayah (azam still moog suam2 kuku ~ merajuk sebab tak nampak ayah dekat screen)

Me, Mr H, Little prince and baby prince (in womb)

little prince masih lagi moody (buat2 mengantuk sebab nak perhatian dr ayahnya)

Lovely roses

P/S : Seronok walaupun penat. Dah lama tak hadiri majlis konvo (tetiba je bersemangat nak belajar lagi) ^__^

No comments:

Post a Comment