Wednesday, October 31, 2012

Online Shopping : Buku untuk Little Prince


Hmm.. alhamdulillah setelah lebih 2 minggu sabar menunggu akhirnya sampai juga buku2 untuk little prince sorang ni... Mula2 ibu dah tawakal je la sebab katanya tempoh penghantaran 3-5 hari bekerja.. Sekali lebih 2 minggu baru dapat... Dalam hati dah pujuk2 supaya redha je la... Mana ke tidaknya risau, cost semua RM100+, tu yang cuak juga tu.

parcel yang dihantar ke opis sebab takut delivery pos laju selalu datang masa office hour

yeay... alhamdulillah buku dah selamat sampai

simple books for my precious
Actually buku2 ni aku beli lepas surf laman web Ana Muslim. Tgk gambar dan penerangan buku2 ni simple dan menarik. Mmg ada a few more books yang aku nak belikan tapi apa kan daya kebanyakannya "out of stock"!!! Aduhai, maybe next time la beli lagi.. Tapi kalo nak beli lagi mmg kena bnyk2 bersabar diatas kelewatan penghantarannya. 

Azam mmg excited sangat2 dapat buku ni. Terus baring n suruh ibu bacakan. Sempat la ibu go thru 3 buah buku. Yang lain2 tu nanti baca dengan ayah ye sayang... Hehehe bukan sebab apa sebab ayah rajin menjawab soalan dia.. yelah sesi membaca dah macam sesi soal jawab. 

P/S : Semoga diterangi hati anakku menjadi seorang yang bijak pandai... ^__^

2 comments:

  1. murah ke imma?
    nape imma choose to buy buku2 dari Ana Muslim?
    sebab grafik ke?

    ReplyDelete
  2. Aja, boleh tahan la harga dia. Sebab buku dia colorful dan ringkas. Gambar besar dan simple je.. Azam walaupun belum boleh baca tapi tgk dia dah boleh reka cerita melalui gambar. Tu yang menarik tu sebab semua page dia berwarna...

    ReplyDelete