Tuesday, January 15, 2013

Kebiasaan Kita Suatu Masa Dahulu



  • buka kipas.. bercakap depan kipas.. suara bertukar... bangganya.. siap nyanyi lagi.. (apa yang seronoknye ntah? dgr suara tu bergetar2?.. hehehe)

  • buka peti ais.. pastu buat eksperimen.. tutup pelan pelan..nak tgk lampu dlm tu padam ke tak .. (lagi ekstrem kalo buat experiment lekatkan lidah kat freezer tu)

  • naik kereta waktu malam.. tengok bulan.. pastu ingat bulan ikut kita (sekarang azam pun keep on asking "ibu... kenapa bulan tu ikut azam..." )

  • nampak helikopter @ kapal terbang.. siap lambai..(beranggapan org tu nampak kita)

  • naik basikal.. dapat lepas 2-2 tangan.. rasa mcm dah pro (pernah sekali lumba basikal sambil lepas tangan then terus jatuh dalam longkang kat taman jaya delima). TRAGIK!!!
pic credit to mr google

  • bila melukis permandangan, mesti ada bukit dengan matahari tersepit dicelah2, sawah padi dah confirm,burung bentuk M mmg dah wajib (itu kira hebat dah tu). Ditambah pula dengan kotak sawah padi, then sawah padi tu kita lukis bentuk V pastu tarik lagi satu garisan kat tengahnya.

    pic credit to mr google

  • kalau lori@van milo datang kat sekolah..happy sangat.. dapat minum free (kalau boleh nak beratur berkali2)

  • waktu rehat kat sekolah suka lepak tepi longkang sekolah.. (mcm dah takde tempat lain nak lepak)



P/S : Kenangan itu selalunya mengusik jiwa kita... ^__^!!! Dan kenangan yang manis itu akan selalu buat kita tersenyum

Thank you for reading this entry...

No comments:

Post a Comment