Wednesday, March 13, 2013

Adik Ihsan Rizqy is enjoying Abang Azam Iskandar Show


Hmm sebagai ibu bapa, aku dan Mr H mengawal juga apa yang ditonton oleh little prince Azam. Tapi apa yang diluar kawalan adalah apa yang dipelajari disekeliling nya.. 


Satu hari Azam pulang dari tadika dan menyanyi lagu Oppa Gangnam Style?? Walaupun sebutannya belum betul2 seperti yang dinyanyikan tapi rentaknya macam tu lah lebih kurang. Tambah mencuit hati dengan gaya tarinya sekali... Bila ditanya, katanya teacher (tadika lama) yang ajar.. Dia cakap... "ibu... ada oppa gangnam style dalam telefon teacher!!!" Hmmm... So selalu jugak la dia nyanyi lagu tu kat rumah... So one night we capture this video dan baby prince Ihsan Rizqy in enjoying the show...

video


P/S : Kena terangkan apa yang penting dan apa yang tidak padanya... apa yang baik dan apa yang tidak baik supaya dalam setiap yang dilakukan ada batasnya... ^__^!!!

Thank you for reading this entry...

No comments:

Post a Comment