Tuesday, September 10, 2013

Kembali...


Fuh.. lama sangat rasanya tak jenguk blog ni.. Dah nak bersawang agaknya... Malam ni since anak2 dah tido awal boleh la singgah2 sekejap. Lately ni mmg agak busy dengan keadaan yang batuk2 dari raya sampai ke hari ni. Rasanya dah berkali2 mengulang ke klinik. Lepas tu mula sorang2 berjangkit batuknya...

Just now terbaca satu share status oleh someone yang aku kenal. Dia sharekan kisah seorang ibu yang kehilangan anak akibat sakit jangkitan kuman di paru-paru. Sedih baca... Menitis juga air mata... And worried jugak sbb skrg mmg musim flu, selsema dan batuk. Baby Ihsan Rizqy  juga batuk agak lama. Tapi alhamdulillah doc kata bukan infection...

Feel free to visit mama yang tabah untuk membaca kisah ini dan yang pentingnya mungkin boleh jadi iktibar dan juga panduan buat kita semua...




P/S : Jom sama2 timba pengetahuan tentang kepentingan anak2 kita...

Thank you for reading this entry...

1 comment: